27.3.2012

Thing you don't know about me

tää postaus ei liity ollenkaa otsikkoon.. ^_^
sain aika huonoa kommenttia tosta minnien ja carmen suhteesta (nauramista tms), mutta päätin ettei se lannista mua. jos ette kestä minnietä ja carmelitaa, not my problem D: yritän toki tehä blogista kaikille mieluisan, mut saan toimia myös omalla tavallani <:
eli joo..

mutta toiseen vähän iloisempaan asiaan. olen siis saanut päätettyä synttärilahjanukkeni nimen<3 (jos joku ei tiedä neidin mallia, katsoo tosta "Next doll" kohdasta :3 Nimeksi tulee Michela, ja lausumis-ohje ja lempinimi on siel sivulla, jossa lukee "♥ Michela ♥" eli klikkaat vaan sitä ja diudau.
Ja tosiaan, Michelan äiti tilaa perjantaina, eli mun oikeena synttäripäivänä. :3 äh en jaksa oottaa :3 ja myös perjantain jälkeen saan tilata taas nukketarvikkeita. ajattelin carmelitalle, minnielle ja emilielle obitsua. 
carmelitalle obitsu 27cm SBH-L white ja minnielle 27cm SBH-M white. emilielle tulee sitte joko 11 cm white tai 23cm hard bust white.

sitten chipsi asioihin. minnielle ajattelin laittaa pullip ddalgin stockit, eli idan silmät. carmelitalle hankin mollamaniasta ne "timanttisilmät" (valkoiset) ja roselialle pinkit/vaaleanpunaiset.
Peruukeista sen verran, että peruukit ajattelin tilata kaikille paitsi roselialle. eli emilielle, lilalle, carmelitalle ja minnielle on tulossa uudet peruukit joskus huhtikuun puolivälissä (kai).

tässä siis ostoslista (tilaan chipsit ja obitsut mollamaniasta, ja cancanista & lutsista peruukit):
- obitsu 27cm sbh-L white 26€
- obitsu 27cm sbh-M white 26€
- obitsu 11cm white 21€ TAI obitsu 23cm hard bust white 22€
- valkoiset chipsit 5€
- vaaleanpunaiset chipsit 5€
- carmen peruukki 21€
- minnien peruukki 17€
- emilien peruukki 17€
- lilan peruukki 17€

nää tulis siis maksamaan tyyliin 155€ o_o toivottavasti äiti tilais jotkut.......... D:::: tai ees puoliks maksettais.. koska muuten en koskaa saa näitä ono''

mutta, en ehdi ny laittaa mitään kuvia ku pitää kiirehtii suihkuun D: joten, moimoi ~

2 kommenttia:

 1. Paljon tilattavaa :D

  Mun pitäs tilata nytte täs lähi aikoina obitsu Christinelle, ja pitäs tilata Naomi :> Mut Naomii en iha viel vrm tilaa ;( Naomist tulis Stephanie :D
  Obitsu on Violetille jo tulossa, ja peruukki Christinellekkin on tulos, mut vasta noin 3 viikon päästä tulee peruukki :/ (Sry selostukseni:/)

  Mutta siis toivottavasti saat tilattua kaikkee
  mahdollisimman paljon :D Eli toivottavasti kaikki noih 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli sullaki kivasti tilattavaa :D
   mut joo, kyl mä suunnillee kaikki saan huhtikuussa :D

   Poista